Valerie Cox  

Bejegyezte: BogriellaValerie Cox - Erőleves a léleknek 6.
"Egy fáradt mama, mikor visszatért a boltból, cipelte csomagját a konyhaajtóból. Már várta őt aggódva nyolcéves fia, kisöccse tettéről mesélt aggódó arccal.

"Amíg én játszottam és apu telefonált, T.J. krétát fogott, és a falra firkált. A szobában az új tapétát az írása díszíti, Mondtam, mérges leszel, ha ujra megteszi." Egy sóhajjal ment be, és összevont szemöldökkel. "Hol van most az öcséd? Beszélek a kölökkel!" Csomagját letéve az emeletre sétált, Majd a gyerekszobához ment, hol kisfia bujkált. Teljes néven hívta, ahogy belépet a szobába, s ő a félelemtől reszketett - tudta mi vár reája. A további tíz percben anyja csak kiabált: Hogy ő ilyen drága tapétát még soha nem talált! Csak siránkozott, hogy miként teszi rendbe, de mindez hiába, Elítélte a kicsi tettét a törődés hiánya. Többször leszidta fiát, miközben dühöngött magában. Mérgesen le s fel járt a gyerekszobában. Félelemmel telve lépett a dolgozószobába, s könnyezni kezdett, ahogy a falat meglátta. Az üzenet nem volt más, mint a gyerek fogadalma, A "szeretlek, anyuci" nagy szívbe foglalva. A tapéta úgy maradt, ahogyan találta, Egy üres képkerettel, ami körbezárta. Emlékezz hát arra, mi szívednek drága, S ne ítélj elsőre, mindig járj utána!"

This entry was posted on 19:57 and is filed under , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom) .

0 megjegyzés